Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"4.6
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2019 . - Bok . - 171 s.
Originaltittel:
Bokmål
Hylleplass:
Biografi
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Jeg har egentlig aldri villet fortelle denne historien. Jeg vil ikke at noen skal synes synd på meg. Men nå som jeg har fått opplevelsene på avstand føles det riktig å dele mer av hvem jeg er og hva jeg kommer fra.

Hvis jeg kunne velge, ville jeg blitt plassert i fosterhjem den dagen jeg ble født. Det høres kanskje helt sjukt ut. men oppveksten min unner jeg virkelig ingen. Det var et helvete. Da jeg mr 11 år, var begeret så til de grader overfylt at jeg satte meg på trappa utenfor hos barnevernet, for å be om et nytt sted å bo. Siden ble det for vanskelig i fosterhjemmet, og jeg fikk flytte for meg selv, som 17-åring. Diagnose på den tiden: Anoreksi. Fram til da hadde livet vært en lang rekke av vold, frykt, bekymringsmeldinger, narkotikasalg, barnevernsmøter, mishandling. krisehjem. blåveiser, selvmordstanker, indre drama og voksne mennesker som sviktet - igjen og igjen. Heldigvis mikset med noen gode personer og perioder underveis.

I denne boken forteller jeg om menneskene, hendelsene og tankene som jeg ikke har klart å fortrenge opp i gjennom. Dette er grunnen til at jeg er meg. Uten Shirog, ingen Isabel. Shit, jeg får fremdeles frysninger av å høre det navnet.

ISABEL S. RAAV (f. 1994) ble kjent gjennom sin deltagelse i realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2015. Hun har i ettertid bygget opp livstilsbloggen sraad.blogg.no til å bli Norges største. «Shirog» er historien om Isabels oppvekst i Stavanger, den er aldri fortalt tidligere. Dette er hennes første bokprosjekt.

KJERSTI KVAM (f. 1974) er journalist fra Oslo, med lang fartstid fra magasinbransjen som redaksjonssjef og redaktør. Ved siden av skrivingen studerer hun psykologi. Dette er hennes første bok.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Shirog - jenta jeg en gang var
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom