Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"4.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2010 . - Bok . - 397 s.
Passer for:
Bokmål
Opplysninger:
Melissa Anelli forteller her om sin personlige reise gjennom alle deler av Harry Potter-fenomenet. Det er en underholdende studie av den globale effekten Harry Potter har hatt på populærkulturen. Fra den første fortryllelsen til den varige forandringen av våre liv og drømmer. Selv var hun en arbeidsledig akademiker da hun ble trollbundet av Potter-universet. Flere redaktører, agenter, forleggere, fans og J.K. Rowling selv medvirker i boka. Faktabok for ungdomstrinnet.
Hylleplass:
Fantasy
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Melissa Anelli tar oss med på en personlig reise gjennom alle deler av Harry Potter-fenomenet fra den første fortryllelsen til den varige forandringen av våre liv og drømmer med medvirkning fra redaktører, agenter, forleggere, fans og J.K. Rowling selv.

Taxisjåføren visste hvor jeg skulle da jeg ga ham adressen. «Rik dame, det,» sa han til slutt. «Mmm-hm.» «Har du kommet til Edinburgh for å treffe henne?» Jeg nikket. «Jeg har vært her før. Vi har snakket sammen før. Jeg skriver en bok.» Han snudde seg og så på meg i all hast, uten å miste kontrollen over bilen. «Å ja?» Jeg nikket. «Hva handler den om?» «Å & alt mulig.» Han lo. «Nei da, den er om Harry Potter. Om hva hun skapte, om de siste ti årene i den virkelige verden.» «Å ja?» Han svingte inn en gate jeg hadde sett en gang før. «Du vet det, altså?» «Jepp. Jeg driver et nettsted,» sa jeg tydelig. «Det heter The Leaky Cauldron.»

"Det har vært en utrolig opplevelse for meg å lese boken du nå holder i hendene. Det er som om jeg omsider har fått lov til å gjøre det jeg har hatt lyst til i mange år: å gå til en bokhandel på utgivelsesnatten i forkledning, og rett og slett se og høre."
J.K. Rowling

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Historien om Harry Potter : den
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom