Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0

Les anmeldelser
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 150 s.
Passer for:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Dagboka som den unge, jødiske jenta skrev gjennom de to årene hun og familien levde i skjul for tyskerne, har stadig aktualitet. Den forteller om krig og jødeforfølgelse, men like mye om en ung jentes drømmer, om hennes forhold til resten av familien, om forelskelse og, ikke minst, om det å utvikle seg fra barn til voksen. Denne utgaven er en grafisk versjon med fargerike illustrasjoner av den kjente historien om Anne Frank som satt i skjul under andre verdenskrig. Grafisk roman for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: Ungdom fra 13 år
Hylleplass:
Tq 940.53 Frank,A.
Husk denne

(beta)Skriv anmeldelse
Dagboka som den unge, jødiske jenta skrev gjennom de to årene hun og familien levde i skjul for tyskerne, har stadig aktualitet. Den forteller om krig og jødeforfølgelse, men like mye om en ung jentes drømmer, om hennes forhold til resten av familien, om forelskelse og, ikke minst, om det å utvikle seg fra barn til voksen. Denne utgaven er en grafisk versjon med fargerike illustrasjoner av den kjente historien om Anne Frank som satt i skjul under andre verdenskrig. Grafisk roman for ungdomstrinnet.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

-Denne boken her var den enkleste jeg kunne lese om Anne Frank. Boka er en tegneserie og det betyr at den er med bilder. Bildene gjorde det enklere å lese. Jeg ble ferdig med boken på under en time. Jeg er fascinert over hvor sterk Anne Frank var. Og denne boka er helt utrolig.
14.05.2021, 05:09  
Rapportér
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Anne Franks dagbok : grafisk ro
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom