Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2013 . - 356 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Les eventyr om hvordan lydene fikk bokstaver. Eventyrene gjør det enklere å huske hvordan bokstavene ser ut og hvordan de skrives. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget eventyr. I tillegg kan man lese eventyr om hvordan bokstavene blir til ord, hvordan få bokstavene til å leie hverandre og hvordan bokstavene settes sammen i alfabetisk rekkefølge. Dette er en bok om bokstavlæring, og er pedagogisk forankret. For førskolebarn/småskoletrinnet.
Hylleplass:
Eventyr
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Boka "Bokstavkongen " er et spennende eventyr om hvordan lydene fikk bokstaver. Den hjelper barna til å huske hvoran bokstavene ser ut og hvordan de skal skrives. Gjennom fantasifulle eventyr leker barna seg fram i bokstavverdenen på egne premisser. Det er ett eventyr for hver bokstav.

Den inneholder også eventyr om hvordan bokstavene blir til ord, hvordan få bokstavene til å leie hverandre, og hvordan bokstavene settes sammen i alfabetisk rekkefølge.

Bokstavlæringen er selve grunnlaget for lesing og "Bokstavkongen" er brukt i den norske skolen i mange år og er godt pedagogisk forankret. Den kan brukes som et selvstendig undervisningopplegg eller som et supplement til andre læreverk.

Finnes også som app.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Bokstavkongen : eventyrene om d
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom