Hopp over navigasjon
    
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
"4.0
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
2010 . - Book . - 397 s.
Age recommondation:
Original title:
Norwegian, Bokmål
Information:
Melissa Anelli forteller her om sin personlige reise gjennom alle deler av Harry Potter-fenomenet. Det er en underholdende studie av den globale effekten Harry Potter har hatt på populærkulturen. Fra den første fortryllelsen til den varige forandringen av våre liv og drømmer. Selv var hun en arbeidsledig akademiker da hun ble trollbundet av Potter-universet. Flere redaktører, agenter, forleggere, fans og J.K. Rowling selv medvirker i boka. Faktabok for ungdomstrinnet.
Item location:
Fantasy
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Forlaget skriver om denne boka:

Melissa Anelli tar oss med på en personlig reise gjennom alle deler av Harry Potter-fenomenet fra den første fortryllelsen til den varige forandringen av våre liv og drømmer med medvirkning fra redaktører, agenter, forleggere, fans og J.K. Rowling selv.

Taxisjåføren visste hvor jeg skulle da jeg ga ham adressen. «Rik dame, det,» sa han til slutt. «Mmm-hm.» «Har du kommet til Edinburgh for å treffe henne?» Jeg nikket. «Jeg har vært her før. Vi har snakket sammen før. Jeg skriver en bok.» Han snudde seg og så på meg i all hast, uten å miste kontrollen over bilen. «Å ja?» Jeg nikket. «Hva handler den om?» «Å & alt mulig.» Han lo. «Nei da, den er om Harry Potter. Om hva hun skapte, om de siste ti årene i den virkelige verden.» «Å ja?» Han svingte inn en gate jeg hadde sett en gang før. «Du vet det, altså?» «Jepp. Jeg driver et nettsted,» sa jeg tydelig. «Det heter The Leaky Cauldron.»

"Det har vært en utrolig opplevelse for meg å lese boken du nå holder i hendene. Det er som om jeg omsider har fått lov til å gjøre det jeg har hatt lyst til i mange år: å gå til en bokhandel på utgivelsesnatten i forkledning, og rett og slett se og høre."
J.K. Rowling

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Historien om Harry Potter : den
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives