Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 464 s.
Passer for:
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Av årsaker Kate, Michael og Emma ikke kjenner til, ble de skilt fra foreldrene sine som småbarn en snøtung vinterkveld. Ti år senere er de fortsatt ikke nærmere sannheten om hva det var som splittet familien. Barna tvinges til å legge ut på en reise som fører dem til en magisk verden og et magisk atlas. Reisen fører barna til underlige og svært farlige land, og til steder dypt inne i dem selv. Dette er begynnelsen på historien om tre barn som prøver å redde familien sin, og som underveis får et enda større oppdrag, de må forsøke å redde verden. Smaragdatlaset er første bok i trilogien Begynnelsens bøker. Her er gamle profetier, hjelpere med overnaturlige evner, magi, eventyr, heltemot og onde krefter som er i stand til å utrette de grusomste ting. Fantasy for mellom-/ungdomstrinnet.
Hylleplass:
Fantasy
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
"Mine venner, vi har alltid visst at denne dagen ville komme."
Det er en snøtung vinterkveld. Tre små barn blir jaget fra hjemmet sitt av mørke og ubarmhjertige krefter. Ti år senere er Kate, Michael og Emma ikke på noen måte nærmere sannheten om hva det var som splittet familien. Svaret finnes i et magisk atlas.

Spekket med handling, humor og sterke følelser er Smaragdatlaset det første steget på reisen Kate, Michael og Emma legger ut på. Reisen fører barna til underlige og svært farlige land, og til steder dypt inne i dem selv.

Dette er begynnelsen på historien om tre barn som prøver å redde familien sin, og som underveis får et enda større oppdrag: De må forsøke å redde verden.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Smaragdatlaset
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning