Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
[2019] . - Bok . - 200 sider
Passer for:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Gulliver har flyttet inn i et nytt hus som er fullt av hemmeligheter og merkelige naboer. Han bestemmer seg for å finne ut mer om menneskene i huset. Topsy i etasjen over bor sammen med en liten trøffelgris, Arne er en måkeekspert som aldri går ut, og Sørgelig Trist tasser ned trappa hver dag for å sjekke postkassa si. For mange år siden bodde også Professor Uglehus her, og nå kan Gulliver nesten høre professoren hviske til ham på natta. Dette er en historie om et lunefullt og mystisk hus, en syk, men modig gutt, og en rekke helt spesielle naboer. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: 9-13 år . - God, leselig skrift
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Hva er det med huset Gulliver har flyttet inn i? Det er fullt av hemmeligheter, og Gulliver bestemmer seg for å undersøke naboene nærmere. Hvem er Topsy, som bor sammen med en liten trøffelgris i etasjen over? Hvem er Arne, som er ekspert på måker, men som aldri går ut av huset? Hvem er Sørgelig Trist, som hver dag tasser ned trappen for å åpne postkassen sin? Og hvem var egentlig Professor Uglehus som bodde her for mange år siden, og som nesten hvisker til Gulliver om natta?

Gulliver Blitz og mysteriet med Professor Uglehus er et fantastisk eventyr og et klassisk mysterium som på fascinerende vis skaper noe helt nytt.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Gulliver Blitz og mysteriet med
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning