Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"4.5

Les anmeldelser
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
T
127 sider
Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterk mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Det er i grunnen lite som kan true idyllen, trodde han. Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake. Tegneserieroman for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: 11-16 år
978-82-429-6786-2 (innbundet) : Nkr 249.00
Bestill       Husk denne

(beta)Skriv anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Bjarnetjønna skole TegneserierPå hylla
Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake! Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterk mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Hva kan vel true idyllen? Svaret kommer brått da den fryktelige Fenrisulven hopper over gjerdet og går til angrep. Fenrisulven forsvinner like plutselig som den dukket opp, men følgene av det som har skjedd, gjør at Ubbe må vokse opp over natten: Han må bli en ekte viking. Da det dukker opp en gud i ravneskikkelse, som også leter etter Fenrisulven, virker det som om jakten på beistet vil føre Ubbe til selve Åsgard - gudenes rike - og det mot en fyrstelig belønning. Odin Helgheim (født 1996) er fra Sandefjord, men bodde som liten et par år i USA. Det var der han fattet en brennende interesse for tegneserier og begynte å tegne selv. Instagramkontoen studio_odin har over 200 000 følgere. Med den ønsker han å inspirere andre til å ta opp blyanten og skape egne tegneserier. «Ragnarok - Fenrisulven» er hans første tegneserieroman - i det som skal bli en lang og eventyrlig serie.

Fimbulvinter : 2


av Odin Helgheim
Bok utgitt 2021 | Inngår i serie: Ragnarok (bok 2)
Ledig (Avd.: Bjarnetjønna skole - Plassering: Tegneserier Tegneserie)
Bestill Husk denne

Fenrisulven : 1


av Odin Helgheim
Bok utgitt 2020 | Inngår i serie: Ragnarok (1)
Ledig (Avd.: Bjarnetjønna skole - Plassering: Tegneserier T)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

-Lilly på 11 år leste denne boken i dag. Det gikk fort å lese den, og hun likte historien godt. Lilly liker i utgangspunktet historier om Fenrisulven og vikinger. Hun syntes at det var mange litt mørke skjebner i boken, men den ble ikke trist å lese. Det var gøy med alle referansene til andre viking historier hun har hørt om før. Slutten var litt rar syntes hun, og hun skulle gjerne sett at den hadde ett par hundre sider til.
30.03.2021, 18:15  Kvinne, 49
Rapportér
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fenrisulven : 1
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom