Dette er en praktisk felthåndbok som tar for seg mer enn 400 sopper fra Nord-Europa. De gode matsoppene er inkludert. Hver av soppartene beskrives med voksested, størrelse, kjennetegn og nytteverdi. Boken er illustrert med nøyaktige tegninger, både detaljer og helhet, som gjør det lett å gjenkjenne og skille de forskjellige artene fra hverandre. Tilrettelagt for norske forhold av Øyvind Stensrud.
SOPP er en praktisk håndbok som omhandler alle vanlige sopper i Nord-Europa, inkludert de vanligste matsoppene. Hver art beskrives med voksested, størrelse, kjennetegn og nytteverdi. Nå blir det lettere for deg å bestemme soppene du finner, og boken vil være et kjærkomment verktøy når neste sopptur står for døren.
Boken henvender seg til alle sopp-interesserte og egner seg like mye for amatørene som ekspertene.
BOKEN INNEHOLDER:
Beskrivelser av mer enn 400 nordeuropeiske sopper
Detaljerte akvareller av alle artene
Enkle oppslag som gjør boken lett å finne frem i
For hver art beskrives utseende, spiselighet, årstid, voksested og forvekslingsmuligheter
Innledningskapittel om hattsopper, deres bilogi, rødlister og mye mer.