Hva er RSS? En RSS er ganske enkelt en fil som vil bli regelmessig oppdatert. I dette tilfellet vil RSS-fila inneholde en liste over de sist mottatte titlene innenfor det angitte søket. Når en ny tittel mottas, vil denne oversikten automatisk bli oppdatert.

For å vise RSS-filer trenger du en RSS-leser. Mange moderne nettlesere har allerede innebygget støtte for RSS, men hvis din nettleser ikke har det, er det mange eksterne programmer å velge mellom. I motsetning til interesseområder, vil dette ikke bli lagret i MappaMi, men i programmet du bruker til å vise disse.
For Opera-brukere:
Opera 8 (og nyere) har innebygget støtte for RSS. Angi et passende navn i feltet ovenfor, og send skjemaet, så vil du snart få en opp en dialogboks hvor du kan velge å abonnere på denne RSSen.
Velg ett navn på denne RSSen
Tittel
Dette kan ta ca 1 minutt, så vennligst vær tålmodig.
For Firefox-brukere:
Firefox 1.0 (og nyere) har innebygget støtte for RSS, men håndterer ikke disse på samme måte som Opera.
For å abonnere på en RSS i Firefox, trykk på det oransje symbolet i adressefeltet ovenfor: rss-symbol
For Internet Explorer-brukere:
Explorer (6) har hittil ikke støtte for RSS, så vurdér gjerne å prøve en annen nettleser, eller last ned et eksternt program for å håndtere RSS.
En annen løsning, er å registrere søket som et interesseområde i MappaMi, hvilket vil gi deg den samme informasjonen, men via epost. MappaMi-logo
For Safari-brukere (Mac):
Safari 2.0 (og nyere) har innebygget støtte for RSS. Etter å sendt dette skjemaet vil innholdet i RSSen komme fram automatisk. Bruk lenken "Legg til bokmerke..." for å abonnere på denne RSSen.
Velg ett navn på denne RSSen
Tittel
Dette kan ta ca 1 minutt, så vennligst vær tålmodig.

Andre RSS begynner å bli støttet av mange nettlesere, så selv om den du bruker ikke er nevnt her, kan du forsøke vår RSS ved å skrive inn en beskrivende tekst nedenfor, og deretter trykke på OK
Tittel
Dette kan ta ca 1 minutt, så vennligst vær tålmodig.